Nyári szünet lesz a polgármesteri hivatalban

Oszd meg másokkal!

Desktop
1 hónapig zárva (fotó: ittlakunk.hu)
1 hónapig zárva (fotó: ittlakunk.hu)

Igazgatási szünet miatt egy hónapra bezár a soroksári polgármesteri hivatal.

Július 23-tól augusztus 26-ig a hivatal zárva tart, ügyfélfogadás nem lesz, de a folyamatos ügymenet biztosítása érdekében a polgármesteri hivatal valamennyi szervezeti egysége ügyeletet biztosít, az igazgatási szünet ideje alatt. Az első munkanap: 2018. augusztus 27. (hétfő).

Kérelmeiteket, beadványaitokat postai úton juttathatjátok el a hivatalhoz, a sürgős intézkedést igénylő ügyekben a 289-2100 központi telefonszám hívható, ahonnan a kezelő kapcsolja a hívásokat az ügyeletet biztosító, illetékes munkatárshoz.

Az igazgatási szünet időszakában a Rendészeti Osztály ügyeleti telefonszáma (+36-30-978-7798) a megszokott módon, 24 órában működik, a közterület felügyelők szintén változatlanul 24 órában teljesítenek szolgálatot – olvasható az önkormányzat közleményében.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek