Figyelem, álvillanyóra-leolvasók járják Soroksárt!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ELMŰ)
(fotó: ELMŰ)

Június 26-án, kedden bejelentés érkezett a soroksári rendészeti osztály ügyeletére, miszerint a Hősök terén két, kék egyenruhát viselő férfi villanyóra ellenőrzés címén bebocsátást kért az ingatlantulajdonosoktól. Az ELMÜ ügyfélszolgálata ugyanakkor arról tájékoztatta a bejelentőt, nem az ő embereik járnak a környéken – hívta fel a figyelmet Geiger Ferenc polgármester a közösségi oldalán.

A szolgáltató egyébként a számlán jelzi, hogy mikor várható a mérőórák soron következő leolvasása! Fontos, hogy minden esetben kérjétek el az ellenőröktől az igazolványukat, illetve gyanús esetben azonnal értesítsétek a rendőrséget, illetve a soroksári rendészet éjjel-nappal hívható ügyeletét a 06-30-978-7798-as számon.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek