Két hétre bezár a polgármesteri hivatal

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)
(fotó: ittlakunk.hu)
Ha van elintézni való ügyetek a polgármesteri hivatalban, akkor azt a héten tegyétek meg, mert december 25-től január 7-ig igazgatási szünet miatt nem lesz ügyfélfogadás.

Az utolsó munkanap december 22., az első munkanap január 8.

Az igazgatási szünet időtartama alatt a polgármesteri hivatal zárva tart. Az egyes szervezeti egységek, ügyelet útján biztosítják a zavartalan ügymenetet és a feladatellátást, valamint a lakossági ügyfélszolgálatot.

Az igazgatási szünet időszakában a Rendészeti Osztály ügyeleti telefonszáma (+36-30-978-7798) a megszokott módon, 24 órában működik, a közterület-felügyelők szintén változatlanul 24 órában teljesítenek szolgálatot – írta közleményében dr. Laza Margit jegyző.
 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek