Már lehet jelentkezni az ingyenes tanfolyamokra

Oszd meg másokkal!

Desktop

Önkormányzati finanszírozással jövőre is indulnak Soroksáron ingyenes angol és német nyelvtanfolyamok, valamint informatikai képzések alap, illetve haladó szinten. A tanfolyamok 2018. január első hetében indulnak, jelentkezni, regisztrálni november 24-ig lehet.

A képzésekre előzetes regisztrációval lehet jelentkezni! Regisztrálni elektronikus úton a jelentkezési lap kitöltésével és a tanfolyam@ph.soroksar.hu e-mail címre küldésével, postai úton a kitöltött jelentkezési lap 1239 Budapest, Hősök tere 12. címre történő megküldésével, illetve személyesen a Humán-közszolgáltatási Osztályon, Bartus Marianna és Nagy Andrea ügyintézőknél (Hősök tere 12. fsz. ügyfélszolgálat, ügyfélfogadási idő: hétfő 14:00-18:00, szerda 8:00-16:30, péntek 8:00-12:00) lehet.

A jelentkezési lap ide kattintva letölthető.

A jelentkezési lapokat november 24-ig lehet beadni.

A képzés várhatóan 2018. január és 2018. június között zajlik majd. A jelentkezőket a képzések pontos időpontjáról a jelentkezési határidőt követően, a csoportbeosztások után írásban értesítik.

A tanfolyamokról további tájékoztató a Humán-közszolgáltatási Osztályon (Hősök tere 12.), valamint a 289-2100/231. vagy 255-ös melléken kérhető.

Az ingyenes oktatást képzési szerződés megkötésével lehet majd igénybe venni, melyben a hallgató a szerződés aláírásával vállalja, hogy a foglalkozások legalább 80 százalékán részt vesz. A hallgató kötelezettséget vállal továbbá, hogy magatartásával nem gátolja vagy zavarja a foglalkozások eredményes lefolytatását.

A tankönyvek és a tanfolyamok finanszírozására 16 millió forintot fordít az önkormányzat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek