Tűzoltókat jutalmaztak a kerületek

Oszd meg másokkal!

Desktop
Köszönet a munkájukért!

Tűzoltó-nap alkalmából a XX. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóit jutalomba részesítette Pesterzsébet és Soroksár önkormányzata.

A Pesterzsébeti Közgazdasági Szakközépiskola művészeti csoportjának bemutatóját követően Szabados Ákos Pesterzsébet és Geiger Ferenc Soroksár polgármestere 16 tűzoltónak adott át jutalmat.

Varga Ferenc tűzoltó dandártábornok üdvözölte, hogy az önkormányzatok kiemelt figyelmet fordítanak a tűzoltóságra, nem csak a jutalmazásokra, de támogatásuknak köszönhetően újulhatott meg a közelmúltban XX. kerületi Tűzoltó-parancsnokság híradó -ügyeleti helyisége és pultja is. Elmondta, hogy a tűzoltók sikere abban is rejlik, hogy a körzetben jó közösség működik.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek