Másfél milliárd forintot kap fejlesztésekre az államtól Soroksár

Oszd meg másokkal!

Desktop

A tavalyi év utolsó napjaiban több, kerületünknek kedvező kormányhatározat született, melyeknek köszönhetően mintegy másfél milliárdos fejlesztési forráshoz jut Soroksár.

A Magyar Közlöny december 27-én megjelent számában arról olvashatunk, hogy a még előző választási ciklusban beígért önálló soroksári rendőrkapitányság megépítésre egymilliárd forintot biztosít az állam.

Szintén ezen a napon kormányhatározat született arról, hogy a Soroksár-Újtelepi Fatimai Szűzanya tiszteletére épült Szent István Király Plébániatemplom plébániája és zarándokháza befejező munkálatainak költségeire több mint 394 millió forint összegű költségvetési támogatást biztosítanak.

Geiger Ferenc polgármester Facebook-oldalán arról is beszámolt, hogy a Dr. Nádor Ödön Egészségügyi Intézmény felújítására is kapott kerületünk állami forrást. Mint írja: az önkormányzat eredeti pályázatát forráshiány miatt néhány hónapja még elutasították, most azonban 11 millió 094 ezer 864 forintot mégis megítéltek. Ez utóbbi kormányhatározat a december 28-i Magyar Közlönyben jelent meg.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek