Szerintetek ezeken a helyeken lehet jól és olcsón ebédelni hét közben Soroksáron

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Hol lehet a kerületben jót és olcsón ebédelni hét közben? – kérdeztük tőletek nemrégiben Facebook-oldalunkon.

Sok hozzászólás érkezett, jobbnál jobb tippeket osztottatok meg velünk és persze egymással. Nézzük akkor, hogy melyek az általatok javasolt soroksári kerületi büfék, kifőzdék és XXIII. kerületi éttermek.

  • Döner Kebab Express
  • Ikea: 1 000 Ft a menü
  • Színes Gyorsétterem: „990 Ft a menü, és egész jókat főznek”
  • Ételbár-Kifőzde: „Nagyon finom és nagy adagot adnak. 1 000 Ft körül.”
  • Kínai büfé: a Grassalkovich úton, „2 000.- forintért az egész családnak hozok vacsorát”
  • Sramli Csárda: „Nagyon jó a békacomb rántva.”
  • Soroksári Gyros Taverna: „Soroksár Felsőnél, Dobó utca sarkán az új Görög Gyros-ost ajánlom szíves figyelmetekbe. Nagy adagok, ízletes, finom öntetek, zamatos husik, a zöldség mindig friss. Az áraik barátságosak. Érdekességkép megkóstoltam a vegetáriánus gyrost is. isteni finom, az is. Önmagában is nagyon jó, de a téren lévőhöz képest... nem is hasonlítom inkább. Egy napon nem emlegethetők. S nem mellékesen, még házhoz szállítás is van.”
  • Szani Gyros: „Nagyon finom roston sült hamburgereik vannak és kiváló a gyrosuk. Egy szép darab gyros tortilla és egy méretes baconos csirkemell burgerért 1 300 Ft-ot fizettem.”

 

Nézd meg, mit ajánlottak az olvasók a többi kerületben: I. kerületi étteremjavaslatokII. kerületi étteremjavaslatokIII. kerületi étteremjavaslatok, IV. kerületi étteremjavaslatok, V. kerületi étteremjavaslatok, VI. kerületi étteremjavaslatok, VII. kerületi étteremjavaslatok, VIII. kerületi étteremjavaslatok, IX. kerületi étteremjavaslatok, X. kerületi étteremjavaslatok, XI. kerületi étteremjavaslatok, XII. kerületi étteremjavaslatok, XIII. kerületi étteremjavaslatok, XIV. kerületi étteremjavaslatok, XV. kerületi étteremjavaslatok, XVI. kerületi étteremjavaslatok, XVII. kerületi étteremjavaslatok, XVIII. kerületi étteremjavaslatok, XIX. kerületi étteremjavaslatok, XX. kerületi étteremjavaslatok, XXI. kerületi étteremjavaslatok, XXII. kerületi étteremjavaslatok.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek