Gyümölcsárusítás és „Szedd Magad” – 2018 a soroksári tangazdaságban

Oszd meg másokkal!

Desktop
Előzetes tájékoztató arról, hogy milyen módokon lehet a Kísérleti Üzem és Tangazdaságban termelt gyümölcsfélékből vásárolni.

A Szent István Egyetem Kertészettudományi Kar Kísérleti Üzem és Tangazdaság Gyümölcstermesztési, Nemesítési, illetve Központi Termelési Ágazataiban lehetőség van „Szedd Magad” akciók keretében is gyümölcsvásárlásra.

Fontos, hogy ez az értékesítési forma nem folyamatos, az időpontokat mindig külön megadják, a megadott időpontokon kívül viszont nem tudnak vásárlókat fogadni! A pontos dátumokat (nap, óra, illetve a szedés helye a tangazdaságon belül), a szedések kezdete előtt egy héttel teszik közzé a tangazdaság közösségi oldalán.

Várható gyümölcsfélék 2018-ban:

  • cseresznye: „Szedd magad”-ban nem hirdetik, csak termékértékesítés lesz, várhatóan 2018. május végétől.
  • meggy: 2018. május végétől várható „Szedd magad” és leszedett termésértékesítés is.
  • kajszibarack: 2018. június végén, július első felében várható, de a jelentős tavaszi fagy miatt valószínűleg csak termékértékesítés lesz, „Szedd magad” idén ebből a gyümölcsfajból nem lesz.
  • őszibarack: 2018. július elejétől várható, elsősorban leszedett termésértékesítés, de lehet, hogy lesz „Szedd magad” is.
  • bodza: „Szedd magad”-ban nem hirdetik, csak termékértékesít lesz, várhatóan 2018. július végétől, kis mennyiségben.
  • szilva: „Szedd magad”-ban nem hirdetik, csak termékértékesít lesz, várhatóan 2018. augusztus közepétől.
  • alma: 2018. augusztus közepétől várható Szedd magad és leszedett termésértékesítés is.
  • homoktövis: „Szedd magad”-ban nem hirdetik, csak termékértékesít lesz, várhatóan 2018. augusztus közepétől, kis mennyiségben.
  • körte: „Szedd magad”-ban nem hirdetik, csak termékértékesít lesz, várhatóan 2018. augusztus közepétől.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek