Napelemek a Dél-pesti Kórházban és telephelyein

Oszd meg másokkal!

Desktop
Napelemek segítik az energiaellátást
Napelemek segítik az energiaellátást

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet összesen 250 millió forint vissza nem térintendő támogatásból telepített napelemeket az intézmény Köves úti központi telephelyén, az Ady Endre utcai Szakrendelő, valamint a csepeli Weiss Manfréd Telephely épületein. A projekt a Kohéziós Alap és a magyar költségvetés társfinanszírozásában valósult meg.

A beruházás keretében összesen 350 kWh napelem-kapacitást építettek ki, melyből 250 kWh az intézmény Köves úti központi telephelyén, 50 - 50 kWh pedig az Ady Endre utcai Szakrendelő, valamint a csepeli Weiss Manfréd Telephely épületein üzemel.

A kiépített kapacitás várhatóan a kórház éves villamosenergia-felhasználásának közel 10 százalékát fedezi majd, ami a rezsi költségek vonatkozásában is számottevő – évi bruttó 19,5 millió forintos – megtakarítást eredményez – írta közleményében a kórház.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek