Soroksárra érkezik a Paksi Atomerőmű tájékoztató kamionja

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hogyan működik az atomenergia? Mi lenne, ha nem létezne a Paksi Atomerőmű? Hogyan őrizhetjük meg egészséges környezetünket gyermekeink, unokáink számára úgy, hogy ne kelljen áramhiánnyal küszködnünk, vagy a mainál jóval magasabb villanyszámlát fizetnünk? Ezekre és még további kérdésre is választ kaphattok, ha meglátogatjátok a Paksi Atomerőmű interaktív kiállítását.

A Paksi Atomerőmű tájékoztató kamionjában személyesen is kipróbálhatjátok, hogyan nőne a villamos energia ára és a környezetterhelés, ha csökkentenék az atomerőmű teljesítményét. Megtudhatjátok, milyen szigorú biztonsági intézkedések mellett működik a paksi erőmű, s tájékozódhattok az atomenergia hosszú távú alkalmazásával kapcsolatos tervekről. Arra is lehetőség nyílik, hogy szimulátoron ti irányítsátok az atomerőművet.

  • Időpont: 2012. május 2.
  • Nyitva tartás: 8-12 és 13-17 óra között
  • Helyszín: XXIII. kerület, Hősök tere 26-28.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek