Miniszteri látogatás a dél-pesti kórházban

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: Szőcs Attila
Hende Csaba honvédelmi miniszter múlt héten magánlátogatást tett a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban, ahol Lehoczky Péter helyettes főigazgatóval valamint a sebészeti osztály osztályvezető főorvosával, Ender Ferenccel folytatott kötetlen megbeszélést – tudatta közleményében a kórház.

A miniszter megtekintette a közelmúltban több mint 10 millió forintos adományból csaknem teljesen megújult sebészeti osztályt. A rekonstrukció eredményeként a betegeket a napjainkban elvárható szintű körülmények között láthatják el.

Ez pedig, amint azt Ender Ferenc rövid prezentációjában hangsúlyozta, különösen fontos egy olyan osztályon, amely mintegy négyszázezer ember ellátásáért felel, ahol évről-évre egyre több, tavaly már 2126 műtétet végeztek, egyre jelentősebb arányban korszerű laparoszkópos eljárással.

Hende Csaba, aki elismeréssel nyilatkozott a kórházban és az osztályon folyó magas szintű szakmai munkáról, elmondta: bízik benne, hogy a jövőben nem csupán személyes, de intézményi szintű kapcsolat is lesz a Honvédkórház és a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház között, mely a betegek és Magyarország érdeke is.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek