Mellékhelyiség, ami egyáltalán nem mellékes

Oszd meg másokkal!

Desktop
Zalában már megoldották (forrás: zalaihirlap.hu - fotó: Katona Tibor)

Nem is olyan régen körülnéztünk parkok, terek ügyében és meglepően jó tapasztalataink voltak. Egyvalami azonban nagyon hibádzik, mégpedig az, hogy nincsenek nyilvános WC-k a kerületben. Jó, tudjuk, hogy ez nagyjából egész Budapesten így van, főleg a külső kerületekben. Mégis nagyon meg tudjuk érteni azt a nagymamát, aki arra panaszkodott, hogy milyen gondot jelent a WC hiánya a játszótereknél.

Az Újtelep egyik legnagyobb játszóterén találkoztunk a hölggyel, aki elmondta, szép és gondozott a tér, ha elromlik valami azt is gyorsan megjavítják, takarítanak rendesen és a szülők is vigyáznak, hogy minden ilyen rendezett is maradjon, azonban nagyon hiányzik a térről egy WC. Komoly probléma, hogy nincs hova menni, amikor a gyerekekre rájön a szükség.

Mint mondta, nem mindenki tud ilyenkor hazaszaladni, és mégsem normális állapot, hogy a téren kell elvégeznie a gyereknek kisebb-nagyobb dolgát. Elképedésünket látva azért azt gyorsan hozzátette, hogy természetesen nem hagynak mocskot maguk után, felkészülve minden eshetőségre zacskókkal felszerelkezve jönnek le játszani.

Mindent összevetve azért ez tényleg nincs így rendben. Jó lenne valami megoldást találni, mert mégiscsak a XXI. században élünk Magyarország fővárosában…

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek