Üdülési lehetőség Visegrádon és Balatonszéplakon

Desktop
Tudtátok, hogy kedvezményesen nyaralhat minden soroksári az önkormányzat üdülőiben?

Tavasztól őszig nyitva áll a visegrádi és a balatonszéplaki üdülő a pihenni vágyók előtt. Az üdülési szándékot egy igénylőlapon kell bejelenteni az önkormányzat vagyonkezelési és beruházási osztályán, legalább egy hónappal a tervezett nyaralás előtt.

A térítési díj mindkét üdülő esetében azonos: 3 éves korig éjszakánként 100, 16 éves korig 1000, 16 éves kor felett 2000 forintot kell fizetni fejenként. Ezenkívül az idegenforgalmi adót kell még megfizetni, de csak a 18 éven felülieknek: Visegrádon 410, Balatonszéplakon pedig 400 forintot fejenként és éjszakánként.

A visegrádi üdülő április 1. és október 30. között, a balatonszéplaki üdülő május 1. és szeptember 30. a között vehető igénybe.

További információt az üdülési lehetőségekről a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán kaphattok.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek