Valentin-napi véradás lesz Soroksáron

Desktop
Idén Valentin-napon a hozzánk közel álló személyek mellett lepjünk meg másokat is: például a gyógyulásra váró, vérre szoruló embertársainkat.

Véradónapot szervez a Magyar Vöröskereszt Budapesti Szervezete a soroksári IKEA-ban február 14-én, csütörtökön 14-től 18 óráig. Várnak minden önkéntes véradót! Fontos: személyigazolvány, lakcím- és tajkártya szükséges a regisztrációhoz.

Az Országos Vérellátó Szolgálat szeretné meghálálni az önzetlen segítségeteket, így február 14-én és február 15-én marcipán szívvel köszönik meg a véradásotokat, továbbá a Valentin-heti véradós játékukban több ajándékot is kisorsolnak a véradók között.

A játékban való részvétel nagyon egyszerű:

  1. Adj vért február 11. és február 17. között!
  2. Készíts egy fotót a véradásodról!
  3. Küldd el az elkészült fotót és adataidat (név, tajszám) február 17-ig a valentinnap@ovsz.hu címre!

A Valentin-heti véradós játékban kizárólag az vehet részt, aki a véradáson készült fotójával együtt hiánytalanul megküldi az adatait (név, tajszám).

A képeket február 18-án az Országos Vérellátó Szolgálat Facebook-oldalán, a Valentin nap 2019. - fényképalbumba töltik fel. A feltöltött fotókra egy héten át lehet gyűjteni a lájkokat. A 15 legtöbb lájkot kapó beküldő között az alábbi nyereményeket sorsolják ki:

  • 5 db Feldobox kaland doboz
  • 3x2 db koncertjegy a Beatrice március 1-jei koncertjére a Barba Negrában

 

A Valentin-heti véradós játék sorsolását február 25-én tartják.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek