Soroksáron is épít mobilházakat az Utcáról Lakásba Egyesület

Oszd meg másokkal!

Desktop
Sipos Zoltán, az Utcáról Lakásba Egyesület munkatársa (fotó: Balogh Zoltán – MTI)
Sipos Zoltán, az Utcáról Lakásba Egyesület munkatársa (fotó: Balogh Zoltán – MTI)

Az Utcáról Lakásba Egyesület Mobilház-programja keretében építenek otthonokat Soroksáron. A program célja otthontalan emberek bérlakáshoz juttatása. A Mobilház-program egy társadalmi vállalkozási koncepció, ahol az egyesület lakásügynöksége hajléktalan embereket, önkormányzatokat és magántulajdonosként belépő filantróp befektetőket kapcsol össze.

Az első mobilházat bemutató pénteki sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az egyesület Mobilház programja hosszú előkészítő munka után a megvalósítás szakaszába lépett. AZ egyesület támogatóinak köszönhetően vásároltak egy telket Soroksáron, ahol 4 családnak tudnak lakhatást biztosítani használt mobilházakban. A programról ide kattintva tudhattok meg többet.

Szép lett (forrás: Utcáról Lakásba Egyesület)

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek