Ezek voltak a legolvasottabb soroksári cikkeink 2017-ben

Oszd meg másokkal!

Desktop
A soroksári IKEA megnyitása volt a legütősebb hír idén
A soroksári IKEA megnyitása volt a legütősebb hír idén

Az oldalunkba be van építve egy mérőeszköz. Ez megmutatja, melyik hírünkre hányan kattintottak. Most közzétesszük, hogy mire voltatok kedves olvasóink leginkább kíváncsiak tavaly. Elég változatos a felhozatal, íme a toplista:

A legtöbb kattintást az a cikkünk érte el, amiben SZIE Péteri-majorban található tangazdaságának „Szedd magad!” akciójára hívtuk fel a figyelmet.

A soroksári IKEA megnyitása kétségtelenül a tavalyi év legjelentősebb híre volt, több erről szóló cikkünk is bekerült a Top 10-be. Mindjárt a második helyre tört az az infó, amiben azt írtuk meg, hogyan lehet tömegközlekedéssel eljutni a lakberendezési áruházba.

A harmadik legtöbb kattintást az IKEA májusi megnyitása generálta.

Ezt követte az a hír, amiben az áruháznyitás csúszásáról adtunk hírt (4.).

Sokan néztétek meg (5.) azt a videót, amit egy autó fedélzeti kamerája rögzített a Grassalkovich úton egy brutális gázolásról.

Az Auchan melletti közlekedési csomópontban fennálló balesetveszélyt felszámoló közlekedési terv a 6. legolvasottabb hírünk lett.

Volt, aki érezte, volt, akinek fel sem tűnt a tavaly év eleji földrengés, ami Dél-Budapestet rázta meg (7.).

Nagyon sokan ismerik és szeretik a tangazdaság tavaszi palántavásárát, így nem csoda, hogy az ezt beharangozó cikkünk is bekerül a tíz legolvasottabb tartalmunk közé (8.).

Airsoft fegyverrel lövöldöző, téglával dobálózó garázdákat kerestek a rendőreink, az ezzel kapcsolatos rendőrségi felhívás is sokakhoz elért (9.).

Végezetül még egy IKEA-s hír bekerült a legolvasottabbak közé, méghozzá az, ami az ingyenes Soroksár-busz menetrend és útvonal módosításáról számolt be az áruháznyitással összefüggésben.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek