A TeSzedd! akcióban tisztíthatjuk meg a Péterimajor egy részét

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Idén a SZIE KERTK Kísérleti Üzem és Tangazdaság is csatlakozik az immár hetedik éve megrendezett TeSzedd! akcióhoz. Akik sokat járnak a Péterimajorban, tangazdaság környékén, nap mint nap tapasztalhatják, hogy bár Budapesten vagyunk, a környék a sok erdő, a földutak és a viszonylag kevés forgalom miatt csak úgy vonzza a szemetelő embereket. A tangazdaság munkatársai egész évben sokat dolgoznak azon, hogy az illegálisan lerakott szemeteket összeszedjék és elszállítsák. Most az országos akció keretében mindenkit várnak, aki tenni szeretne a környezetért - írják Facebook-bejegyzésükben.

Szeptember 15-én, pénteken délután 3 órakor várják az önkénteseket, akik az üzem dolozóival közösen tisztítják meg az alábbi környéket:

  • Túri István út egész hossza
  • Vecsési út külső része, vagyis a Szamaránszki dűlőtől az M5 autópálya felé vezető út.

 

  • Találkozás ideje: 2017. szeptember 15, péntek, 15:00 óra
  • Találkozás helye: SZIE KETK Kísérleti Üzem és Tangazdaság. 1238 Budapest, Túri István út 2. (a 166-os autóbusz Kertészeti Egyetem megállója)
  • Helyi koordinátor: Helfné Szabó Zsuzsanna (email: helfne.szabo.zsuzsanna@kertk.szie.hu)

 

A szemétszedő akcióhoz bárki csatlakozhat, csak menjen el a megadott napon és időpontban a találkozási helyre. Kesztyűt, zsákot és kötözőt a tangazdaság ad.

Mit vigyél magaddal?

Olyan dolgokat, amelyekre szükséged lehet napközben, így például enni- és innivaló, szúnyog- és kullancsriasztó, allergia elleni gyógyszer, vagy más gyógyszerek. Kényelmes, sportos, laza, zárt ruházat, illetve zárt cipő javasolt.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek