Szombaton kerülettakarítás és veszélyeshulladék-gyűjtés!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)
(fotó: ittlakunk.hu)

Itt a tavasz, s ezzel együtt eljött a kerülettakarítás ideje is. Pénteken délelőtt a diákok teszik rendbe iskolájuk környezetét. Szombaton pedig mindenkit vár az önkormányzat a közös kerülettakarításra.

A gyülekező április 22-én 9 órakor lesz a Molnár-szigeten, a napközis tábor előtt, illetve a Soroksári Sportcsarnoknál. A munkához szükséges védőkesztyűt és szemétgyűjtőzsákokat is itt osztják ki a hivatal dolgozói.

A tervek szerint több csapat dolgozik majd több helyszínen: a Molnár-szigeten, továbbá a Haraszti szervizúton, a kutyaiskolánál, valamint Újtelepen a Temető soron, a Lidl környékén és a Szent Lőrinci úton szedik a szemetet. – sorolta Szénási István, a polgármesteri hivatal szakembere.

Nagyon fontos, hogy szombaton veszélyeshulladék-gyűjtés is lesz, méghozzá 8 és 12 óra között a Hősök terén, a templom melletti parkolóban.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek