Csaknem 200 milliót kell fizetnie a soroksári futónő gyilkosának

Desktop
A gyanúsított (fotó: Mihádák Zoltán - MTI)

Összesen 198 millió forintot követelnek  a soroksári futónő megölésével vádolt férfitól - írta a Blikk. A 41 éves R. Szilveszter valószínűleg élete végéig sem tudja ezt az összeget törleszteni. A hajléktalan férfitól viszont semmit nem tudnak lefoglalni, így biztos, hogy az állam állja az adósságot.

Kardosné Gyurik Krisztinát 2013. szeptember 25-én ölték meg, holttestét a Szigetdűlő út mellett találták. Tavaly szeptemberben találtak egyezést az akkor is börtönben ülő R. Szilveszter DNS-e és a helyszínen talált minták között.

A Blikk úgy tudja, hogy a vádiratban az ügyészség életfogytiglant kér a vádlottra, a feltételes szabadon bocsátás leghamarabb 30 év múlva lenne lehetséges. Ehhez kell, hogy R. Szilveszter beismerje a bűnösségét, illetve lemondjon a tárgyalás jogáról - írta az oldal. 

"Nem tudjuk elfogadni az ügyészség ajánlatát, hiszen védencem az emberölést soha nem ismerte be. Azt azonban elképzelhetőnek tartom, hogy az egyik vádpontban, a kifosztásban beismeri a bűnösségét, hiszen az áldozat telefonja valóban nála volt" - mondta a vádlott védője a Blikknek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek