Vigyázat, csalók járják Soroksárt!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Az önkormányzathoz bejelentés érkezett a Csibuk utcából, hogy két csaló próbálja meg átverni a környéken lakó idős embereket.

A Gázművek dolgozóinak kiadva magukat egy idős házaspárt 36 ezer forinttal vertek át a délelőtti órákban, akik bár gyanút fogtak, s felhívták a cég központját, ám mire megkapták a választ, hogy ők nem küldtek ki egyetlen dolgozót sem a környékre, a csalók már autóba pattantak és távoztak a helyszínről – írja az önkormányzat honlapja.

Geiger Ferenc polgármester arra hívja fel a figyelmet, mindenki fokozottan ügyeljen arra, kit enged be a lakásába, illetve figyeljetek oda a környezetetekben élő idős, kiszolgáltatott emberekre is!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek