Elfogták a soroksári trafikrablót

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Két nap alatt meglett a Grassalkovich úti fegyveres rabló.

Korábbi cikkek a témában:

Mint azt korábban megírtuk, január 6-án kevéssel délután 6 előtt egy férfi bement a zeneiskola melletti dohányboltba, ahol vásárlást színlelt, majd az eladót a nála lévő fegyverrel, vagy annak utánzatával megfenyegette és a bevétel átadására szólította fel. A fenyegetés hatására az alkalmazott nem tanúsított ellenállást és átadta a kassza tartalmát. A férfi a megszerzett pénzzel elmenekült.

Nos, nem örülhetett sokáig az orvul szerzett pénznek, hiszen a soroksári rendőrök két nappal később elfogták. A BRFK tájékoztatása szerint január 8-án az esti órákban egy Vadőr utcai háznál intézkedtek a járőrök, ahol felismerték a dohánybolti rablót, F. Richárdot. Az 52 éves férfit a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek