Megvan, ki ölte meg 5 éve a futónőt?

Oszd meg másokkal!

Desktop
5 éve történt
Egy nő jelentkezett a rendőrségen, és azt mondta, volt élettársa gyilkolta meg 2013-ban a kocogó Kardosné Gyurik Krisztinát - írta a Bors.

A nő vallomást tett a rendőrségen, utána elment az áldozat férjéhez is, aki elmondta a bulvárlapnak, hogy a nő a rendkívül agresszívnak írta le volt élettársát, N.-t, aki a szakítás után öléssel is fenyegetőzött. A nő elmondása alapján N. keze be volt dagadva, az arcán karmolások voltak a gyilkosság után, azt mondta, összeverekedett a barátjával. 

A rendőrök egy szürke Renault Megane-t kerestek, N.-nek is ilyen kocsija volt, amit nem sokkal később bontóba adott. A tragédia első évfordulóján emlékfutást szerveztek. Az erről készült fotókon a nyomravezető felismerte volt párját, pedig ő akkor már 250 kilométerre élt - írja a lap. Az emlékfutás után mintegy 3 hónappal öngyilkos lett N., aki egyébként ipari alpinistaként dolgozott, vagyis a kisujjában volt az összes csomó.

Soroksáron futott 2013. szeptember 25-én a 36 éves Krisztina, mikor megölték. Meztelen holttestére még aznap éjjel találtak az otthonuknál lévő bicikliút melletti bozótok között, nyakán egy megcsomózott kötéllel. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?