Telenoros vagy? Vigyázz, nehogy átverjenek!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció (fotó: PCMag.com)
Illusztráció (fotó: PCMag.com)

Hamis számlabekérő e-maileket küldenek ismeretlenek a Telenor Magyarország nevében, a cég ügyfelei védelme érdekében kitiltotta hálózatáról a csalók által használt weboldal címet – közölte a Telenor.

A leveleket magyarországi e-mail címekre küldték a csalók, ami vicc, hogy nem kizárólag a Telenor ügyfeleinek. A Telenor mindenkit arra kér, amíg nem győződnek meg egy számlabekérő e-mail hitelességéről, ne kattintsanak a benne szereplő hivatkozásokra, és ne nyissák meg a csatolt fájlokat.

A cég azt javasolja, hogy akiben bármilyen kétely merül fel, forduljon szolgáltatója ügyfélszolgálatához, és ne adja meg belépési adatait – telefonszámot, felhasználónevet, jelszót – senkinek. A Telenortól kizárólag az eszamla@telenor.hu és a +36-20-202-0043-as számról érkezik számlalevél, tartozásról szóló e-mail vagy SMS.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek