Horváth Tamást és társát keresik rablás miatt

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: police.hu)
(forrás: police.hu)
A rendőrök keresik azt a két férfit, akik Soroksáron egy Sommás utcai lakásból loptak, és bántalmazták a hazaérkező sértettet.

A BRFK tájékoztatása szerint a 20 éves Horváth Tamás budapesti lakos ezidáig ismeretlen társával együtt december 28-án, csütörtökön délután fél 3 körül bement egy Sommás utcai nyitva felejtett lakásba és onnan mobiltelefont, kézi szerszámokat és két dísz szamurájkardot lopott el.

A sértett a lakásában tetten érte a tolvajokat, akik közül az egyik férfi bántalmazta őt.

A nyomozók a bűncselekmény egyik feltételezett elkövetőjeként beazonosították Horváth Tamást, míg társáról grafika készült.

Horváth Tamás 20 éves, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete, rövid hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete bőrdzsekit és farmernadrágot viselt.

Ismeretlen társa 20 év körüli férfi, aki körülbelül 180 centiméter magas, erős testalkatú, barna hajú, és a bűncselekmény elkövetésekor fekete bőrdzsekit és farmernadrágot viselt.

A XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen és a grafikán látható személyeket felismeri, a tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8100 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek