Kitüntették a soroksári kormányhivatal nyugalmazott vezetőjét

Oszd meg másokkal!

Desktop
dr. Hardy F. Gábor
dr. Hardy F. Gábor
A nemzeti ünnepen dr. Hardy F. Gábor, a XXIII. Kerületi Hivatal korábbi vezetője Magyary Zoltán-díjat vehetett át Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztertől.

Az elismerést a közigazgatási szakterületen végzett több évtizedes kiemelkedő szakmai munkájáért, az államigazgatás reformjának sikeréhez való hozzájárulásáért, valamint eredményes gyakorlati munkavégzése és vezetői tevékenysége elismeréseként, közigazgatási életpályája lezárása alkalmából kapta.

Dr. Hardy F. Gábor 1950-ben született Budapesten. 1975-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetemen jogászként doktorált. Egyetemi évei alatt és után közel egy évtizedet dolgozott közigazgatásban, részben bíróságon, részben pedig az önkormányzat jogelődjénél: tanács szakigazgatási szerveinél, valamint az elnökség titkárságán. Majd több évtizedet dolgozott ügyvédként, különböző szakterületeken. Egyik fő szakterülete volt a civil szervezeti jog, valamint az oktatás jogi irányítása. A kétezres évektől több civil szervezetben töltött és tölt be valamilyen tisztséget, így kurátora a Szövetség a Nemzetért Alapítványnak a Németh László Kulturális Alapítványnak, több éven keresztül az Egyházi Iskolák Szülői Közösségének elnöke, a Kárpát-medencei, határon túli magyar lakta területeken könyvtárakat alapító Határtalanul Alapítvány alelnöke. 2010-ben Civil szervezetekért díjjal tüntették ki. Emellett 5 éven keresztül volt óraadó tanár felsőfokú szakképzésben, hét éven keresztül a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanította a közoktatásjogot, és készítette el a tananyag jegyzetét, utóbb pedig a Nyugat-magyarországi Egyetem kérte fel az államjog, államigazgatási jog területen óraadóként. 2010 és 2012 között az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetőjeként, illetve jogi referenseként dolgozott. 2013. január 1-jétől nyugdíjba vonulásáig vezette a XXIII. Kerületi Hivatalt.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek