Gyász: elhunyt Zöld Jánosné, Magdika

Oszd meg másokkal!

Desktop

Március 9-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Zöld Jánosné, az Erzsébeti-Soroksári Mozgássérültek Egyesületének elnöke. Munkája és a soroksáriakért tett érdemei elismeréseként a képviselő-testület az önkormányzat saját halottjának nyilvánította. Temetése március 30-án, szerdán délután fél 5-kor, a soroksári Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban lesz.

Zöld Jánosné aktívan részt vett a fogyatékos emberek életének megkönnyítésében. 1995 óta, mint az Erzsébeti-Soroksári Mozgássérültek Egyesületének elnöke tevékenykedett. Fáradtságot nem ismerve intézte a hátrányos helyzetű mozgássérültek ügyeit, képviselte hivatalos szerveknél, különböző fórumokon az érdekeiket. Tanácsokat adott, adminisztrált, támogatókat szerzett. Beteget látogatott, programokat, kirándulásokat szervezett, mindig szem előtt tartva a betegek rehabilitációját. Rendszeresen képviseltette magát az egyesület tagjaival együtt a helyi és budapesti rendezvényeken. A képviselő-testület 2001-ben Soroksárért Érdemérmet adományozott neki, 2005. augusztus 20-án munkája elismeréseként átvehette a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztjét.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek