Verzió Könyvelőiroda

1238 Budapest, Török u. 11. | +36-1-246-0166 | http://e-verzio.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Könyvelés Soroksáron. A vállalkozás 1990 óta működik. A fő tevékenysége: számviteli szolgáltatás, de e tevékenység szerves része természetesen a:

  • bérszámfejtés,
  • TB-ügyintézés,
  • helyi adók egy része,
  • a cégalapítás, módosítások, cégképviselet,
  • hitelügyintézés, üzlet terv készítése.

2003-tól tevékenységünk ingatlanforgalmazással, ingatlan-értékbecsléssel bővült.

Tagjai vagyunk a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének. Felelősségbiztosítónk a Generali-Providencia Biztosító Rt. A könyvelést, az eszköznyilvántartást és a bérszámfejtést a TenSoft Kft. szoftverével végezzük, munkánkban segítségünkre van még a Complex jogtár és az Önadózó szaklap is.

Oldalainkon a cég bemutatásán túl számos hasznos információt talál, letölthet nyomtatványokat, űrlapokat, szakmai oldalakra kalauzolja a linkgyűjtemény, és kikapcsolódásképpen a szabadidős oldalainkat ajánlom.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-246-0166
Honlap:http://e-verzio.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek